Pages

Saturday, February 21, 2015

Our stripes and whiskers

Ik ben een nieuw boek begonnen. In het Engels.
De titel op dit moment is: Our stripes and whiskers.
Het heeft twee hoofdpersonen: Bunbun en Tigger.
Bunbun is een vrouw met weinig lengte, maar grote konijnenoren en grote voeten. Tigger is een lange vrouw met kattenoren, staart en kattenvoeten.

Het verhaal tot nu toe:
-Bunbun en Tigger wonen en werken in Amerika, waar ze illegale wapens van de straat afhalen. Ze maken gebruik van hun anonimiteit en hun krachten. Bunbun is snel en kan hoog springen. Tigger is sterk en haar huid kan kogels weren.
- Ze komen mister Jones tegen. Mister Jones is een enthousiaste man, die de super-human divisie leidt en de twee vrouwen graag in de divisie wilt hebben. Tigger wilt dit absoluut niet en Bunbun volgt Tigger. Uiteindelijk gebruikt mister Jones zijn machtspositie en dreigementen om hun overstag te laten gaan.
- Bunbun en Tigger komen aan bij het kamp, waar ze drie andere super-humans ontmoeten: Hester, Andrew en Nico. Hester is een half man, half pony persoon die zich graag kleedt in roze en praat als een tiener. Nico is lang en heeft hangende wangen en hamsteroren. Hij kan door elk gat waar zijn hoofd door past, zelfs al is hij groot en breed. Ook kan hij heel veel in zijn wangen stoppen. Andrew heeft een krokodillenhuid en tanden. Bunbun en Tigger worden rondgeleid en Tigger wordt uiteindelijk opgeroepen voor een gesprek met mister Jones.
- Mister Jones vraagt naar Tigger's verleden en Tigger vertelt haar verhaal. Ze was verbannen door haar familie en vrienden toen ze veranderde, raakte in een depressie en vond dat alles de schuld was van overbevolking. Ze wilde hier iets aan doen door gevangenissen en verzorgingstehuizen en soms afdelingen voor chronisch zieken totaal uit te moorden. Ze reisde door Europa en Azië, meestal de meer drukke steden en zorgde voor onrust en chaos. Ze ging door met haar moorden, totdat ze op een televisie zag dat Bunbun bestond.
- De groep super-humans moeten missies uitvoeren. Slagen ze, dan hebben ze een week vrij. Falen ze, dan moeten ze experimenten op zich laten uitvoeren. Bunbun faalt bij haar eerste missie en moet in de gymzaal haar limieten laten zien van snelheid en springen. Tigger laat zich in die week niet zien. Andere missies slagen af en toe, maar meestal falen ze. Tigger is meestal andere missies toegewezen en is soms een hele week afwezig.
- Tigger heeft afgesproken met mister Jones dat zij garant staat voor Bunbun's falen. Elke keer als Bunbun faalt, moet Tigger naar een geheim laboratorium op het kamp om verschillende testen op haar te laten uitvoeren. Later blijkt dat ze zwanger is van een vruchtbaarheids experiment.
-Omdat Tigger meer tijd door lijkt te brengen met mister Jones dan met Bunbun, wordt Bunbun jaloers. Bij één van de missies verlaat Bunbun de groep en volgt Tigger. Daar komt ze erachter dat Tigger's missie bestaat uit het opsporen van 'terroristen' en ze of buiten bewustzijn vecht, of doodt. Bunbun confronteert Tigger, vlak voordat Tigger haar vijand probeert te vermoorden. Hierdoor krijgt Tigger een slag tegen haar hoofd en raakt buiten bewustzijn en Bunbun wordt gevangen genomen.
- (moet ik nog verzinnen)
Vertel me wat je van het idee vindt en als je unieke ideeën hebt of denkt: "Dit lijkt te veel op dit en dit, misschien kan je het zo en zo doen," dan wil ik graag luisteren.

No comments: